Ta med min man på massage

Ta med min man på massage

God dag! Fredag och givetvis ska det firas, den här gången tänkte jag faktiskt släpa med min man på massage i Norrköping. Det blir minst sagt en utmaning men efter lite övertalning ska det nog gå att få med honom på massage. Vi båda slutar om en timme ungefär så jag hade faktiskt tänkt att åka och hämta honom direkt, för ikväll kommer det gäster på besök så vi har ganska ont om tid. Han behöver säkerligen en massage betydligt mer än vad jag behöver, det är ganska ofta som det kommer klagomål om spänningar i nacken eller axlarna. Nu har han ett väldigt ansträngande arbete så det är fullt förståeligt att kroppen tar en del stryk under veckorna som han arbetar. Jag sitter mest på ett kontor hela dagarna och det är inte någon ergonomisk utrustning så jag erkänner att det finns en del spänningar och stelhet i min kropp också, men det är absolut inte något som sätter hinder i min vardag. Anledningen till att jag vill gå på massage är för att jag tycker det är så skönt och avslappnande, sen är det lite lyxigt också vilket alltid är extra trevligt. Utöver massage så nämnde jag att det kommer lite gäster på besök, då är det bra att vara utvilad så att man inte blir för trött. Vi ska grilla och bara umgås under hela kvällen, jag hoppas verkligen att vi hinner med några omgångar kubbspel också. Det är alltid trevligt att hitta på någonting när helgen kommer och vi försöker faktiskt göra något varje helg. Nu efter semestern tycker jag det är extra viktigt att hitta på lite aktiviteter så att man inte bara jobbar och sen på helgerna ligger hemma i soffan. Så massage och en trevlig middag blir kanon för den här helgen. Ha en trevlig fredag!


Kommentarer är stängda.